Den här bloggen har inget budskap, igen.Jag fortsätter med den här bloggen (publikens jubel). Jag har tagit bort en jäkla massa inlägg och jag vet inte riktigt varför jag tog bort dom.
Har halsinfektion och kan inte sova.
Ta hand om varandra.

Och nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar, ser jag när jag blundar

jag hinner faktiskt inte skriva en reccension på engelska av en bok som jag inte har läst
jag hinner faktiskt inte plugga på ett biologiprov i veckor utan att stressa sista natten
jag hinner faktiskt inte somna före 03.00 utan att få ångest över allt jag borde gjort
jag hinner faktiskt inte läsa längre, trots att det inte finns något bättre än en bra bok
jag hinner faktiskt inte andas just nu.
jag behöver en paus.


Kampen om tv.n

För ungefär två månader så skaffade vi ett sånt där "boxer-paket" med en jävla massa kanaler till TV.n.
Mina föräldrar, och framför allt min pappa som är väldigt emot "förnedringstv" och hellre ser På spåret istället för Top model, har varit väldigt emot att skaffa fler kanaler.
Jag var den coola tjejen i mellanstadiet som förgäves försökte följa med i tv-diskussionerna och jag måste ha varit den sista i världen som såg Vänner.
I början av högstadiet var jag desperat, på riktigt. Jag prenumerarade på de flesta tv-kanalers nyhtesbrev bara för att kunna hänga med i vad som hände.
Sen blev jag lite äldre och helt plötsligt så spelade inte vilka kanaler jag hade på tv.n så stor roll, men min brorsa fyllde 12, började sexan och efter mycket tjat så skaffade mina föräldrar ett boxerpaket.

Klart att det är underhållande att kolla på dåliga amrikanska humorprogram med tillagda skratt ibland, speciellt på onsdagseftermiddagar när man slutar sent och är trött och bara slökollar.
Men hur ofta har man tid att hinna se på tv, egentligen.
De enda programmen jag tittar på är "Ensam mamma söker" och "Tila Tequila" och de programmen ser jag ändå på kanalernas hemsidor.
När jag väl får tid att se på tv så brukar klockan vara sisådär 02.00 och då visas antingen poker eller porrfilmer (jodå, vi har canal+ och så fort man zappar förbi så är det storbystade kvinnor som ger avsugningar och textningen brukar se ut ungefär såhär "ååååhhh ahhh jaa ja ååhh underbart ååh". Ja, på riktigt dom textar när dom stönar. Det är riktig kvällsunderhållning, inte.)
Nej tacka vet jag ettan och Melodifestivalen, Svensson Svensson och Dansbandskampen.
Och vad går upp emot att se en film utan reklampaus.

Ps. Jag tittar på Doktor Phil också faktiskt. Han är så söt.

RSS 2.0