Äh

Varför ska alla stressa så himla mycket? Varför ska alla skaffa barn, förlova sig, gifta sig, tatuera in sin pojkväns namn när dom ändå kommer göra slut om en månad, så himla fort? Varför slänga bort hela ungdomen på en skrikig unge  som måste ha uppmärksamhet och mat när man helst av allt vill ut och träffa vänner, dricka vin och stanna ute hela sommarnätterna.
Varför gifta sig för att man har varit tillsammans i tre år när man har hela livet på sig?
Varför detta behov av att bli vuxen flera år i förväg? Min värsta mardröm är att jag skulle sitta i någon skitig lägenhet som soc betalar, med två skrikiga ungar, ett halvtidsjobb på Ica med vetskapen att alla drömmar jag någonsin haft som att ha resa och bara bry mig om mig själv bara försvinner.

And it don't mean I don't love you when I put a gun to your face

Vaknade klockan sju och åt gröt. Hade tre lektioner, slutade vid tolv och gick hem med Jonna för att förebereda ett härligt samhällsprov imorgon. Vi lagade pannkakor i ministekpanna och vispade karamellfärg i grädden eftersom vi glömde att hälla i färgen i smeten. En snabbis på musikbörsen-rean med en fin pojkvän och kvällsmys med Elin och Anna och gamla minnen. En ganska okej torsdag alltså.
Ps. Är blogg.se supersegt och laddar bilder supersegt eller är det bara min dator som blivit superseg?


Oh my darling clementine

Ibland skickar H&M mig små checkar på 50 :- som man kan handla för. Det brukar leda till att jag köper små saker som jag tycker är fint. Som det här hårbandet och örhängena. Jag tror vi kommer trivas bra med varandra!
(Och förresten så köpte jag två fina klänningar på myrorna också men dom kanske ni får se nån annan gång)Tisdag

Jag och Jonna bestämde oss för att råplugga de två timmarna vi hade innan provet klockan 16:00. Det gick väl sådär.
Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

Varje gång jag ser den här boken på något bibliotek så lånar jag den alltid, eller åtminstone bläddrar i den. Varje sida liksom trollbinder mig och den är så fantastiskt skriven.

Hennes mage är blöt av svett, naveln har blivit till en liten vattenpuss; med pekfingret gör han bokstäver.
"Vad gör du för något?"
"Skriver."
"Vad skriver du?"
"Här låg Morris."
Det knarrar dovt i lakanen när hon sätter sig upp. Det han skrivit försvinner i magvecken.
/Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket - Gunnar Ardelius

Quietland

Idag hittade jag världens finaste smyckes-hemsida! Quietland heter den och där finns några av de finaste smycken jag sett.
Och beskrivningen är alldeles underbar!

Alla smycken är skapade av mig för hand. Jag hittar stora delar av materialet på loppisar och second hand-butiker, vilket gör smyckena unika. När jag skapar går jag efter pirret i magen - mina smycken ska vara som en liten förälskning. Vissa smycken finns dessutom bara i ett exemplar, vilket framgår i beskrivningen av smycket. Då blir du alltså helt ensam om ditt smycke.

När jag skapar går jag efter pirret i magen! Kan det bli finare?
Herregud vad jag uppdaterar och lägger in bilder

men jag glömde faktiskt visa den fina senaps-gula kappan som min pappa köpte till mig från Vila. Kommer bli helt fint med skorna och ett par solglasögon, om bara snön ville försvinna.Hittade mitt gamla anteckningsblock med massa meningar från högstadiet. Helt fintMy new love #2

Min mamma köpte fina skor åt mig och jag gjorde mitt bästa för att försöka ta bilder men ingen av bilderna gav en rättvis bild av skorna så till slut gav jag upp och gick in på skopunktens hemsida, letade upp skorna och printade bilderna. Dom är så himla fina!My new loveFyndade dessa fina skor på myrorna för 100 kronor. Åt falafel på Gud vad gott me Jonna, jag tycker om falafel och jag tycker om Jonna. Och jag tycker om mina nya skor.

Frukost

Tänkte bara säga att jag sitter och äter frukost nu. Vaniljyoughurt med frusna hallon och mûsli, och apelsinjuice och te förstås. Och det är himla gott. Bara så ni vet.

Får plötsligt en sån himla lust att köpa ett dockskåp, locka håret och måla väggarna i rosa nyanser


bilder från : Lula Magazine

Morgon-lycka

Morgonpromenad bland himmelstalundsfälten och många pussar i vintersolenMen de är iallafall lyckliga

Hon är nyss fyllda 5 och hon har en knallgul och orange overall. På huvudet har hon en rosa mössa. Knallrosa. Hon skrattar högt och gör kullerbyttor i snön medans hennes bästa vän åker pulka i den tre meter långa backen. Vi skrattar högt åt deras gul-oranga overaller medans vi skickar cigaretten vidare och blåser ut rök som inte riktigt kommer ut, utan som stannar som tjära i lungorna.
Hon vet inte att hon om tio år kommer ha sin första fylla och att hon kommer spy och att hennes mamma kommer skrika och gråta och vara så fruktansvärt besviken på henne.
Hon vet inte heller hur det känns att få hjärtat krossat, mer än när hennes bästa vän fick en finare barbiedocka än vad hon fick men det gick över på några minuter, och hon vet inte hur det är att alltid kämpa för att hålla sig kvar på fötterna.
Hon vet bara om hennes knallgula och oranga overall och att det snart är mellis och att hon snart ska hem och att hennes mamma ska hämta henne och de ska äta mat från McDonalds och hon behöver inte oroa sig för att ha en slank mage till sommaren.
Hon vet inte heller att hon om tolv år kommer sitta på samma bänk och röka likadana billiga lågpriscigaretter och skratta åt de skrattande barnen i de o-matchande overallerna som iallafall är lyckliga.

Alla ♥ dag och Influensa = Muffinskärlek

Och alla sömnlösa timmar

Dagarna går bra
-Jo jag mår bra.
Men jag stirrar mig galen, stirrar och det är samma sak i hjärnan och det är den enda saken i hjärnan och timmar och timmar och allting blir som det en gång varit och jag är livrädd och ringer Alex varje kväll och påpekar att jag hatar att sova ensam.
Nätterna är endå alltid värst.

Kvällsfika på Fräcka Frökens med fina vännerJonnas bilder

Ur "Barnens diktbok" sidan.20

Jag är en solmänska, jag är inne i solen
Vaknade du på mörkret? Det var inte bra.
Man ska vakna på solen.

Stäjrnorna säger ingenting, Dom bara lyser
Dom borde lysa starkare, stjärnorna

Jag vill åka till väster, där solen går ner
Där solen går ner vill jag åka till

Jag vill inte vara i några land, jag vill vara i rymden
Idag var det ingen gryning när det börjar bli morgon

Du ska vara alldeles tyst!
Tyst som ett hus med inga människor i.

Dåliga dagar resulterar ofta i att jag bakar vaniljbullarFina dagar

Kvällen igår tillbringades hemma hos Tove med ett härligt gäng, sällskapsspel och lite för mycket vin och cider.
Vi rökte på balkongen, åt dillchips, körde Twister och ramlade, körde 'jag har aldrig' och kände oss som 14 år igen, spelade rappakalja och mådde väldigt bra.
Jag och Alex tog oss lite vingligt hem och somnade ihopviradade i täcket. Köpte frukt på Lidl, gjorde fruktsallad-frukost och gick och la oss igen. Tur att jag har så fina vänner och en så fin pojkvän.

snodde bilderna från tove, mina bilder var lite suddigare än vad jag hoppats på.

Precis nu så önskar jag att allt var såhär :
RSS 2.0