Anledningen till att man använder Firefox

Någon har kommit på den briljanta idén att uppfinna en youtube-censur! Den finns att ladda ner om man använder Firefox och censurerar helt enkelt bort alla kommentarer där versaler och utropstecken missbrukas. Hur fantastiskt är inte det? Läskig tanke: Tänk om någon skulle uppfinna en sån här censur på människor i verkliga livet. Tänk om man kunde censurera ut alla gånger jag säger "Fitta", då skulle jag helt plötsligt bara prata 50 % så mycket än vad jag gör idag.

Men till youtube är det fantastiskt och går att ladda ner här


Första advent

Alla som känner mig vet att jag blir alldeles pirrig och lycklig och fylls med julkänslor i december. Idag är det första advent och det första jag gjorde var att plocka fram minigranen och kila ner till stan för att införskaffa en ny julstjärna och chokladkalender.
Hoppas att alla som planerar att umgås med mig är beredda på julmusik och julkalenderavsnitt.2008

Jag älskar den här bilden. Jag vet inte riktigt varför eller vad det beror på.
Kanske beror det på att jag ser ut som en färgpalett mot den rätt bleka bakrunden.
Kanske beror det på att jag missmatchar luvtröja under stickad tröja med gröna väskan.
Kanske beror det på hårklämman och det röda håret med för mycket utväxt.
Kanske beror det på att bilden är tagen under en ganska trasslig period i livet.
Eller så beror det helt enkelt på att bilden är tagen av min allra bästa vän under en av alla våra tusentals promenader runt strömmen.

 


Novemberkvällar

När det regnar ute, eller om det bara blåser. När man dricker te eller kaffe, ensam eller med någon man tycker om. När livet känns fint och när livet känns tungt. När man äter glass eller när man röker genom fönstret. När man ligger och vilar eller när man pluggar inför historiaprov. När det är mörkt ute och man skruvar upp värmen på elementet. Då kan man lyssna på sånt som är fint, som en spotifyplaylist för novemberkvällar till exempel.


Onsdagsfint

Det är mycket som är fint just nu, sånt som t.ex. att matteprovet gick bra, att karin kom över och drack te och åt marabouchoklad med mig, min november-spotifyplaylist, din hud, finaste boken jag läser just nu som jag inte kommer på vad den heter, morgan på lagret i ullaredserien, skvallra med fina tjejer, skorna som jag köpte i förrgår som jag blir lite för lång i, pirr i magen och att det snart är jul.

Och så finns det sånt som inte är så fint, sånt som t.ex. mitt hår efter att jag färgade det mörkt, huvudvärken som kommer och går lite hela tiden, nervositeten och stenen i magen, att mitt favorit-te håller på att ta slut, att jag är trött hela tiden och vill mest sova, att jag funderar för mycket och att det är så mörkt hela dagarna.


weheartit.com


Friday I'm in love

Mvg i mentala tränings-kursen! High five!


Barn på nytt

Har lekt med kidsen i 4 timmar. Det finns så himla mycket energi och glädje i de här två tjejerna och de är så himla härlig. Vi har lekt drakar och prinsessor, målat påskägg på ritpapper, dansat och skuttat till idol-ola med mikrofoner och ätit pannkakor.
Det är en så härlig avväxling från allt annat som händer i vardagen. I helgen hade de fått en sminkdocka med smink till, men 4åringen envisades med att säga att det var tatueringspennor och att jag skulle ha färgglada tatueringar över armarna och i ansiktet. Jag såg ut som en hel färgburk. Men vad gjorde det egentligen.
Förutom att busschauffören frågade om jag skulle på maskerad.


Kids

Min lillebror berättade att när jag hade varit i en klass på hans skola och pratat om unga tjejers självförtroende så hade grabb-kidsen diskuterat efteråt att jag var snygg. Kul att jag charmar 13åriga pojkar. Undrar om dom kommer ihåg vad jag pratade om.

Good day

Jag känner på mig att det här kommer att bli en bra vecka.
Det hela började med att jag var på bra humör i morse. Att jag stog och pratade med en av tjejerna som jobbar på Espresso House. Busschaufförerna var ovanligt trevliga idag. Lektionerna var roliga. GU-pepp mötet var verkligen peppande. MAXpersonalen var trevlig. Tanterna på bussen var trevliga och i synnerhet alla verkade vara på gott humör.
Plötsligt slog det mig att det handlade om min egen inställning. Att jag redan på morgonen hade bstämt mig för att det skulle bli en bra dag. Och så blev det det.
Jag tror att imorgon också kommer bli en bra dag.

RSS 2.0