Theres a light that never goes out

Jag tycker att Alla hjärtans dag är en fin dag. (Om man bortser från hela den kommersiella grejen med att folk ska envisas med att köpa en massa prylar) En dag då alla är lite extra fina och snälla mot varandra. Alla bakar kakor, äter middagar, tittar på romantiska komedier och kramas extra mycket. Det spelar ju egentligen ingen roll om man kramas extra mycket med någon man är kär i eller om man kramas med sin bästa vän.
Jag har haft en himla fin Alla hjärtans dag hittills, jag har helt enkelt bara träffat människor som jag mår bra av.
Resten av eftermiddagen/kvällen tänker jag spendera framför matteboken, framför middagsbordet med min fina familj och framför "500 days of Summer" med mig själv, choklad och med känslan av att må väldigt bra.


Februaridagarna vill aldrig ta slut

Om det hade varit Juni nu och snön hade försvunnit och det hade varit lite varmare hade jag tagit på mig min blåa klänning som är hos Karin just nu. Och så hade jag köpt två förpackningar jordgubbar nere på stan där vid Ica och på Ica hade jag köpt grädde på flaska och saft. Och så skulle jag ju ha min cykel, den svarta med cykelkorg. Och så skulle jag ha hört av mig till någon innan förstås, helst någon som man får fjärilar i magen av att prata med, och så hade jag haft den otroligt fula rosa filten på pakethållaren och så hade jag cyklat till Färgargården och lagt ut filten precis där under det stora trädet som är bakom bioduken när det är utebio. Och så hade jag haft ballerinaskor på mig såklart, och sommarben med myggbett och så skulle jag sura över att jag alltid får så mycket fräknar på sommaren. Fast kanske skulle jag inte sura över det just då utan sen. Och så skulle vi dricka saft och äta jordgubbar och jag skulle hålla tummarna för att jag åtminstone skulle få bli lite solbränd i år. Och bäst vore om vi lyssnade på Belle and Sebastian och om solen aldrig gick i moln.

Det är februari och jag dricker varm choklad och försöker värma mina sönderfrusna tår.


Trendigt

Jag är så glad att jag läser Aftonbladet så att jag kan få reda på alla viktiga nyheter.
Viktiga nyheter som t.ex. att det är inne på små bröst nu i vår.
Som jag har väntat på att få reda på hur 2010s brösttrend ska vara.
Som jag väntat och undrat "Borde man göra som Kissie och operera pattarna?".
Skönt att slippa fundera på det nu.
RSS 2.0