Min lillebror är lite av en dramaqueen

Han: "HELVETES JÄVLA FITTIDIOT SUG KUK JAG SKA FAN DÖDA DOM, SÅ JÄVLA ÄCKLIGA FITTOR DRA ÅT HELVETE ÅHHHHHHHH HATAR DOM SKA FAN DÖDA DOM OM JAG SKULLE TRÄFFA DOM SKULLE SPARKA IN KUKEN PÅ DOM TILLS DOM INTE KAN STÅ LÄNGRE JÄVLA FITTHUVUDEN"

Jag: Vad har hänt? Mår du bra? Är du okej?

Han: NEJ JAG ÄR FAN INTE OKEJ. Dom där jävlarna i cs har stängt av mig igen.


Jag är tillbaka

Lina Neidestam ritar alldeles fantastiska serier. Jag älskar hennes Zeldaserie som både är rapp och rolig och som dessutom alldels för ofta får mig att känna igen mig i Zeldas feministiska bitterhet.

bilder: Lina Neidestam

Hårnostalgi

Min helt naturliga hårfärg. 13 år och har precis gått i Ung Vänsters 1a majtåg.

 

Sen gick någonting snett och jag färgade håret lila och tyckte att rött var en schyst färg att ha runt ögonen

 

Färgade håret svart. Och rosa. Och vägrade använda jacka trots att det snöade och var svinkallt. Stay cool.

 

Kommer aldrig förstå varför någon inte sa till mig att det var asfult med palestinasjal till team sportiatröja. Färgade iallafall håret svart.

 

Gjorde något slags försök att få tillbaka min naturliga hårfärg. Bilden är tagen i London om jag inte minns helt fel.

 

Köpte hennafärg och färgade håret rött.

 

Och ett tag så var det kort och långt på samma gång

 

Hade rött hår i ungefär 3 år med undantag för 2 veckor när jag färgade håret blondt men snabbt färgade tillbaka

 

Tröttnade på rött hår. Färgade håret svart igen och klippte kort.

 

Klippte ännu kortare och fortsatte vara cool tjej


Det där med internet och media

Dagens bästa artiklar, notiser och rubriker.


Aftonbladet

Metro

Sydsvenskan

Metro

Allt om barn via Expressen

Min personliga favorit är nog viktväktarnas golv som rasade igenom; "den exakta orsaken till raset är okänt". ...
Men jag gillar porrbranchens 3Didé också, ser biosalongen framför mig med män i 40+ som alla kan få uppleva Electra på nära håll och som alla får uppleva att det nästan känns som att den manliga aktörens sats ska landa på deras kind. 3D är grejen.
En annan uppmärksammad nyhet som jag helt glömde är ju att prinsen dejtar f.d Paradise Hotelbruden som gjort utvik i Slitz.
Ännu en dag på internet alltså.

Matilda 14 år hälsar på

Jag är vaken en onsdagsnatt och känner mig lite vilsen. Det hela började relativt bra med att jag lyssnade på "det är inte alltid så lätt"-spotyfispellistan, men det hela har urartat och jag har hunnit beta av både Håkan Hellström, Kent och Timo Räisänen. Nu har det gått så långt att jag lyssnar på Lasse Lindh. Vad ska nästa steg bli, Broder Daniel i sann 2006-anda? Nä. Jag tror det är lika bra att jag går och lägger mig innan det hela spårar ut och jag tycker att det verkar som en bra idé att ha på mig BDtisha och trasiga converse imorn i skolan.

Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten
Kom kampsång, kom mod och passion till alla oss som ramlar och
famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad


Hitta.se

Jag har suttit i ungefär en halvtimme och roat mig med hitta.se:s gatubilds-funktion. Jag har alltså klickat mig fram genom Norrköping. Det ser ut ungefär såhär:

Och så helt plötsligt var jag framme i stan och när jag klickar mig fram så möts jag av spårvagnar, barnvagnar och det här:

 

Jag och Agnes som sitter och fikar och bläddrar i Kulturnattenbroschyrer på Espresso house. Tjusigt tjusigt. Misstänker att Agnes dricker kaffe och att jag dricker te och så misstänker jag starkt att bilden är tagen när vi egentligen borde ha suttit på en staden & framtiden lektion.Tisdag

Det är akut blodbrist i Sverige. (länk) Man tvingas ställa in operationer för att det inte finns tillräckligt med blod. Och det är så fruktansvärt frustrerande att vara 17 år och läsa om inställda operationer och veta att jag inte får ge blod förens om 6 månader. Note to self: Lovar att fylla i anmälan om att ge blod på min 18årsdag.

Facebookgrupper jag önskar fanns men som jag är för lat för att skapa själv

Vi som tycker att Twilight har rätt kass handling, men som dreglar över Robert Pattinson
alt.
Vi som aldrig skulle läsa Twilight för att Robert Pattinson inte är med i boken

Jag lovar att rösta på det parti som kan avskaffa mensvärk


Vi som blir alldeles galna på de som har fötterna på sätet i bussar


·–·· ––– ·–··

Jag hittade morsekoden för "Lol" och fick för mig att jag skulle jävlas med Simon och skicka den för att förvirra honom. Naturligtvis visade det sig att han är den enda 17åringen på jorden som kan morse och efter ett tag hade jag ett gäng morsemeddelanden att försöka lista ut. Skrattar bäst som skrattar sist. Så går det när man försöker stajla med sina coola kunskaper.


Äh

Försöker hålla mina nyårslöften. Det går åt helvete.


Nattliga funderingar

En sak jag har funderat mycket över är det här med Blondinbella. Om man går in och läser hennes blogg så har hon nästan alltid köpt en choklad. Och det är alltid mörk choklad.
Jag funderar på om det är någon slags kupp, att hon köper två chokladkakor egentligen; en mörk och en vanlig marabou, och så fotar hon bara den mörka för att det ska se tjusigt och sofistikerat ut.
Det finns ju ingen som kan vara så dum att man köper mörk choklad när alla vet att ljus choklad är mycket godare.

Konsten att hålla sig seriös

 


Nu jävlar!

Efter att ha legat hemma i ungefär 2 dagar och dels återhämtat mig från alkoholens biverkningar på kroppen och dels legat hemma och druckit kopiösa mängder te med lätt ångest över alkholens biverkningar på hjärnan bestämde jag mig för att ta mig ut i kylan och iallafall försöka göra något vettigt av 2010.
Tre timmar med Simon på kansliet med nudlar och HippHipp-youtubeklipp känner jag mig inte bara återhämtad utan också på bra humör.

2010 ska ju bli mitt år. Jag hade ju bestämt mig för det. Börja om från början och glömma 2009 och bara göra det bästa med 2010. Klart jag ska det. 2010 ska bli så jävla bra.
Nu kör vi.

Har inte tröttnat på min cam än, har hunnit ta morgonbilder, vardagsbilder, glada bilder, trötta bilder, bakisbilder. SÅ underhållande. Älskar att ha en mapp med bara bilder på sig själv. Underbart


happy new year

Börjar 2010 med min värsta baksmälla någonsin
Känner på mig att det här kommer bli ett bra år


RSS 2.0