Reptilia


Kissing just for practice

Det bästa med att vara ledig är att man kan sitta uppe halva nätterna och lyssna på Belle and Sebastian och på fåglarna utanför. Sen kan man gå och lägga sig och när man vaknar så gör det ingenting om klockan är långt över lunch.


Sommarlov

Finaste och knäppaste klassen tar sommarlov. Jag är inte mycket för skolavslutningar men ska snart kila ner i världens kassaste väder för att fika och krama om alla. Sen försvinner jag iväg med bussen till Göteborg i ett par dagar, himlans bra sätt att börja sommarlovet på.


(det ser ut som att vi är världens minsta klass. det är vi också. fast inte riktigt sådär liten, tror det saknas en sisådär 5 personer på bilden)

Jag kommer inte ihåg vem som såg vem först, men nu bankar det i mitt bröst


Är inte alls bitter över att jag jobbar samtidigt som det är Emmaboda, Pride och Queertopia.
Haha. Nejdå. Inte alls bitter. Förstår inte varför jag skulle vara det.

Tycker att rörighet är typ bäst

Jag älskar att starta bloggar nästan lika mycket som jag älskar att sluta blogga på mina bloggar.
Men såhär ser det ut just nu:

Den här bloggen - Som har följt med i typ 2 år trots att jag lägger ner den lite då och då. Här skriver jag egentligen bara trams och lägger in bilder som jag har haft som bakgrundsbild på datorn men inte riktigt vill tappa bort. Ibland skriver jag när jag är full men det brukar jag ta bort ganska fort dagen efter. Nästan alltid skriver jag när jag är bakfull, när jag är kär, när jag är trött eller när jag bara behöver skriva av mig lite i fingrarna.

Varje Sekund - Min och Simons gemensamma blogg som vi egentligen inte riktigt orkar skriva på men det känns så himla dumt att lägga ner den. Här skriver vi, när vi orkar, korta inlägg om grön politik. Ibland kommer det upp bilder på vad Grön Ungdom Norrköping sysslar med men egentligen kan man lika gärna hitta de bilderna på facebook.

MatildaNordh -
Mitt försök att starta en seriös blogg för typ 3 månader sen. Har egentligen bara publicerat lite insändare men när jag hittade den för några timmar sen fick jag för mig att jag kanske borde skriva seriösa saker på den. Typ samma som på Varje Sekund egentligen, fast ensam. och på blogspot istället för blogg.seÄnnu en natt

Inatt kommer bli en sån där sen mardrömsnatt bestående av tvåtusen ton plugg som måste göras. Jag önskar verkligen bara att jag kunde lägga mig ner och sova i ett år eller mer. Om en och en halv vecka är det sommarlov. Synd bara att min hjärna tog sommarlov redan för typ två veckor sedan och att min motivation är nere på noll.


Om någon undrar vad jag nu önskar mig 18års-present om en månadEn mugg med prinsessan och Daniel såklart

Jorå så-atteeh

Om en månad och 8 dagar fyller jag 18. Fick världens 30års-panik igårkväll.
Det gick över ganska fort.

Igår var en ganska fin dag. MVG i kursen Staden och framtiden. Sen drack jag hur mycket bananmilkshake som helst och solade på altanen. Det var egentligen inte så smart gjort. Allt jag borde ha gjort igår måste jag göra idag och jag misstänker att idag kommer bli världens stressigaste dag.


RSS 2.0